Poslovni turizem

Terme Topolšica

Poslovni

POSLOVNI TURIZEM

Edinstveni poslovni dogodki v Termah Topolšica

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi, je danost narave, ki zdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paleto spremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks, ki v goste privablja najrazličnejše obiskovalce ter gosti številne kongrese, poslovna srečanja in team buildinge. Pri nas boste našli tisto, kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Privoščite si odmik od stresnega vsakdana. Izberite Terme Topolšica za svoj poslovni dogodek.

Pri izvedbi poslovnih dogodkov nas vodi celovit in kakovosten pristop, ki nam omogoča, da za vas ustvarimo edinstveno zgodbo, ki bo vam, vašim zaposlenim in vašim poslovnim partnerjem vselej ostala v dobrem spominu. Prav vsak dogodek, ki ga izvajamo je edinstven, pripravljen po meri naročnika in ima svoj lasten značaj. Zaupajte nam svoje želje in se prepustite zdravilni termalni vodi, čudoviti naravi ter osebnemu pristopu naših zaposlenih.

Dvorane

POSLOVNI TURIZEM

Kongresne dvorane

Na voljo so vam tri kongresne dvorane. Kongresna dvorana 1 sprejme do 140 obiskovalcev. Kongresna dvorana 2 in 3 sprejmeta vsaka do 60 obiskovalcev.

Poleg kongresnih dvoran sta vam v 4. in 5. nadstropju hotela na voljo tudi manjša družabna prostora z balkonom in čudovitim razgledom na okolico. Vsak od njiju sprejme do 20 ljudi.

Izvedba

POSLOVNI TURIZEM

Pri izvedbi dogodka vam nudimo

Kulinarika

POSLOVNI TURIZEM

Kulinarično doživetje

Z izbranimi sestavinami lokalnega porekla bomo razvajali vaše brbončice. Chef kuhinje bo za vaš dogodek pripravil posebne kongresne menije, pri izbiri jedilnika pa bomo upoštevali tudi vaše želje, predloge in morebitne alergijske omejitve. Odmore bomo popestrili z bogato ponudbo coffee breakov in prigrizkov ter vas za piko na i pocrkljali še z zdravim presenečenjem iz kuhinje!

Namestitve

POSLOVNI TURIZEM

Namestitve

Prostorne ter lepo urejene in opremljene sobe v srcu narave vam omogočajo prijetno bivanje s čudovitim pogledom na park ali bazene. V okviru namestitev vam ponujamo nočitev s samopostrežnim zajtrkom in/ali večerjo

V ceno namestitve je vključen tudi neomejen vstop v bazene in savne hotela.

Reference

TERME TOPOLŠICA

Zaupajo nam

Informacije

POSLOVNI TURIZEM

Informacije