Poslovni Turizem

Edinstveni poslovni dogodki v Termah Topolšica

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi, je danost narave, ki zdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paleto spremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks, ki v goste privablja najrazličnejše obiskovalce ter gosti številne kongrese, poslovna srečanja in team buildinge. Pri nas boste našli tisto, kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Privoščite si odmik od stresnega vsakdana. Izberite Terme Topolšica za svoj poslovni dogodek.

Poslovni
Poslovni turizem
Poslovni turizem
Poslovni turizem

Pri izvedbi poslovnih dogodkov nas vodi celovit in kakovosten pristop, ki nam omogoča, da za vas ustvarimo edinstveno zgodbo, ki bo vam, vašim zaposlenim in vašim poslovnim partnerjem vselej ostala v dobrem spominu. Prav vsak dogodek, ki ga izvajamo je edinstven, pripravljen po meri naročnika in ima svoj lasten značaj. Zaupajte nam svoje želje in se prepustite zdravilni termalni vodi, čudoviti naravi ter osebnemu pristopu naših zaposlenih.

Poslovni turizem

Kongresne dvorane

Na voljo so vam tri kongresne dvorane. Kongresna dvorana 1 sprejme do 140 obiskovalcev. Kongresna dvorana 2 in 3 sprejmeta vsaka do 60 obiskovalcev in sta zlahka združeni v eno večjo enoto.

Poleg kongresnih dvoran so vam v vsakem nadstropju hotela na voljo tudi manjši družabni prostori z balkonom in čudovitim razgledom na okolico. Vsak od njih sprejme do 20 ljudi.

Dvorane
Poslovni turizem
Poslovni turizem
Poslovni turizem
poslovni turizem

Pri izvedbi dogodka vam nudimo

Izvedba
  • Sodobno multimedijsko opremo, pisarniški material in tehnično pomoč
  • Udobne namestitve z vključenim kopanjem v termalnih bazenih in vstopom v savne
  • Vrhunske wellness storitve, terapije in tretmaje
  • Ustvarjalno in mirno okolje v naravi
  • Odlično kulinariko po priporočilu chefa kuhinje
  • Pestro izbiro dodatnih aktivnosti
  • Ustrežljivo ekipo z osebnim pristopom.
Poslovni turizem
Poslovni turizem
Poslovni turizem
poslovni turizem

Kulinarično doživetje

Z izbranimi sestavinami lokalnega porekla bomo razvajali vaše brbončice. Chef kuhinje bo za vaš dogodek pripravil posebne kongresne menije, pri izbiri jedilnika pa bomo upoštevali tudi vaše želje, predloge in morebitne alergijske omejitve. Odmore bomo popestrili z bogato ponudbo coffee breakov in prigrizkov ter vas za piko na i pocrkljali še z zdravim presenečenjem iz kuhinje!

Kulinarika
Poslovni turizem

Namestitve

Prostorne ter lepo urejene in opremljene sobe v srcu narave vam omogočajo prijetno bivanje s čudovitim pogledom na park ali bazene. V okviru namestitev vam ponujamo nočitev s samopostrežnim zajtrkom in/ali večerjo. V ceno namestitve je vključen neomejen vstop v bazene in savne hotela.

Vaše bivanje vključuje tudi vstop v wellness center, ki vam omogoča razvajanje v devetih savnah, knajpovo pot na čudoviti terasi s pogledom na gozd, whirlpoole s termalno vodo in udobna počivališča, kjer vam postrežemo z aromatičnim čajem.

Namestitve
Poslovni turizem
Poslovni turizem
Poslovni turizem
Poslovni turizem

Team building programi

Z edinstveno lokacijo v naravi in pestro ponudbo aktivnosti vam omogočamo, da poskrbite za organizacijo dih jemajočega team buildinga! Slednjega lahko izvajate z lastnimi izvajalci ali pa se odločite za enega izmed naših team building programov. Poleg predlaganih programov lahko izbirate tudi med številnimi drugimi aktivnostmi, ki jih izvajamo, kot so denimo nordijska hoja, pohod po tematski krožni poti po Topolšici z ogledom znamenitosti, vodna aerobika, vodena fitnes vadba, izlet z električnimi kolesi, vodene ture z gorskimi kolesi ipd.

Team
Terme Topolšica

Zaupajo nam

Reference
Poslovni turizem

Informacije

Informacije

Sabina Melanšek, event manager

E: sabina.melansek@terme-topolsica.si

T: 03 89 63 106