Poslovni turizem

Kulinarični team building

S kuhanjem do močnejšega in bolj povezanega tima!

Kulinarični team building izvajamo po principu master chef tekmovanj. Izvedemo ga lahko na prostem ali v notranjih prostorih. Trdno verjamemo, da team bulidingov ni mogoče organizirati po vnaprej pripravljenih kalupih. Vsak kolektiv je namreč drugačen – ima svojo notranjo dinamiko, potrebe, želje in zmožnosti. Zato je vsak team building, ki ga pripravimo, unikaten.

Gourmet
Kulinarični team building
Kulinarični team building
Kulinarični team building
KULINARIČNI TEAM BUILDING

Ustvarite svoje specialitete

Spretnost

Skupaj s chefom kuhinje skupina pripravi okusno kosilo. Razdelimo vas v več skupin (glede na lastne želje ali glede na žreb). Vsi člani skupine prejmejo predpasnike in kuharske kape. Skupine imajo na voljo določeno število minut, da sestavijo recept in jed tudi pripravijo, pri čemer lahko izbirajo med živili, ki so pripravljena na posebni mizi v shrambi. Da pa naloga ni tako lahka, so skupine omejene z živili, časom ter kuhinjskim priborom. Skupine morajo pokazati maksimalno kreativnost ter iznajdljivost. Seveda je pri pripravi jedi ves čas prisoten tudi chef kuhinje, ki skupinam svetuje in pomaga.

KULINARIČNI TEAM BUILDING

Program

Program

Žreb skupin

Žreb jedi

Posvetovanje skupine o receptu

Kuhanje

Serviranje

Ocenjevanje in poizkušanje

 

 

Čas trajanja: 2–4 ure

Minimalno število oseb: 10

Z našim kulinaričnim team bulidingom zaposlenim pomagamo podkrepiti komunikacijo ob novih neznanih situacijah. Skupine lahko samo s sodelovanjem in s timskim razvijanjem strategije osvojijo cilj in pripravijo odlično jed. Po naporni, a zabavni pripravi jedi sledi tudi preizkušanje in ocenjevanje vseh jedi. Trajanje in izbor jedi prilagodimo željam posamezne skupine.

Poslovni turizem

Informacije

Informacije

Sabina Melanšek, event manager

E: sabina.melansek@terme-topolsica.si

T: 03 89 63 106