Poslovni turizem

Wellness team building

V sodobnem in čisto novem Medico wellnessu za vas pripravimo šest telesu in umu koristnih terapij, ki jih izvajajo usposobljeni terapevti. Udeleženci se tako spoznajo s kromoterapijo, doživijo piling terapijo, terapijo z medom, terapijo z zdravilnim blatom, terapijo z zdravilno termalno vodo v whirlpoolu in terapijo za dvig imunskega sistema, ki jo zaključijo s poživljajočim in zdravilnim ingverjevim čajem.

Wellness
Wellness team building
Wellness team building
Wellness team building
Medico Wellness

Zdravilni učinki termalne vode

Zdravje

 

Čas trajanja: 3 ure ali po dogovoru

Wellness team building

Potek programa

Program

KROMOTERAPIJA je terapija z barvo in svetlobo, ki v telesu ustvari energetsko ravnovesje. Izvaja se v posebni sobi, kjer se avtomatsko menjuje spekter barv. Na sproščanje telesa in duha blagodejno vpliva vodena meditacija ob meditativni glasbi.

PILING je popolnoma naraven način čiščenja telesa, ki se izvaja v individualnih komorah. Telo namažete s kristalno morsko soljo, nato pa ležite na ogrevanem fotelju in se prepustite zdravilnemu učinku pilinga. Piling za telo je idealen za razstrupljanje organizma.

TERAPIJA Z ZDRAVILNIM BLATOM telo oskrbi z minerali in drugimi zdravilnimi snovmi. Utrujenemu organizmu omogoča maksimalno okrepitev in dobro počutje. Med terapijo ležite na ogrevanem fotelju in se prepustite zdravilnemu učinku blatne obloge.

TERAPIJA Z MEDOM ima zdravilno in mehčalno moč. Vsebuje minerale, vitamine in aminokisline, ki čistijo kožo in jo ščitijo pred bakterijami. Pomirja razdraženo kožo. Med terapijo počivate na ogrevanem fotelju, medtem ko terapija z medom učinkuje.

WHIRLPOOL omogoča terapijo z edinstveno kombinacijo termalne vode, toplote in vrtinčenja z učinkom masaže. Vsak udeleženec ima svoj sedež, na katerem mu mehurčki termalne vode masirajo stopala, noge in hrbtenico.

DVIG IMUNSKEGA SISTEMA dosežemo ga s terapijo na veliki ogrevani klopci, kjer se pregreva celotno telo. S tem dosežemo izboljšanje cirkulacije in metabolizma. Postrežemo vam z ingverjevim čajem in doma pripravljenimi ingverjevimi piškotki. S tem antioksidantom zdravimo vnetja, slabost, izboljšamo prebavo, delovanje srca ter povečamo izločanje sokov in encimov v želodec.

Po končanem programu vam po želji postrežemo z lahkim wellness obrokom v restavraciji Luna.

Terme Topolšica

Zaupajo nam

Reference
Poslovni turizem

Informacije

Informacije

Sabina Melanšek, event manager

E: sabina.melansek@terme-topolsica.si

T: 03 89 63 106