Nagradne igre

Terme Topolšica

Igre

terme topolšica

Pravila in pogoji nagradnih iger v organizaciji Terme Topolšica d.d.

Organizator nagradne igre je Terme Topolšica d.d., Topolšica 77, 3326 Topolšica, matična številka 5259274000, davčna številka SI2892150 (v nadaljevanju: organizator).

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, razen zaposleni v Termah Topolšica. Mladoletne osebe lahko sodelujejo s privolitvijo staršev oziroma njihovega zakonitega zastopnika.

Pogoji sodelovanja v nagradni igri so objavljeni za vsako igro posebej na Facebook strani, Instagram strani ali na spletni strani organizatorja. Za vse nagradne igre Terme Topolšica d.d. pa veljajo naslednja pravila:

Žrebanje nagrad bo potekalo na dan, določen v opisu nagradne igre na spletni strani in/ali Facebook/Instagram profilu, najkasneje pa v 14-ih dneh po zaključku nagradne igre na sedežu organizatorja.

Za organizacijo, izvedbo in nadzor nad potekom nagradne igre ter žrebanjem nagrajencev skrbi komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja.

Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba ni možna. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, prav tako ni možna menjava nagrad. Posamezni udeleženec nagradne igre lahko prejme le eno izmed nagrad. Če je udeleženec izžreban dvakrat ali večkrat, prejme tisto nagrado, za katero je bil izžreban najprej.

Nagrajenec bo o nagradi obveščen s sporočilom na družabnih omrežjih ali preko elektronskega naslova, ki ga je posredoval v času poteka nagradne igre. V primeru, da nagradna igra poteka na družabnih omrežjih, se sodelujoči strinja, da ga organizator označi »taga« v objavi.
Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani in/ali Facebook/Instagram profilu najkasneje v treh dneh po žrebanju nagrad.

Vsak, ki sodeluje v nagradni igri soglaša, da v primeru, da je izžreban oziroma izbran za nagrajenca, podaja nepreklicno soglasje k sodelovanju z organizatorjem v smislu uporabe osebnih podatkov nagrajenca (ime in priimek) in fotografiranja nagrajenca za potrebe oglaševanja oz. objav tako pridobljenega gradiva v vseh medijih (tiskanih medijih, na spletnih straneh, Facebook profilih, oglaševalskih edicijah ali drugih medijih) organizatorja nagradne igre brez pravice do nadomestila oz. plačila. Hkrati se odpoveduje pravici pregledovati, odobriti, nasprotovati kakršnemu koli načinu uporabe gradiva, uredniški izbiri ali izgledu materiala.

Prevzem nagrad je možen v Termah Topolšica, Topolšica 77, 3326 Topolšica v času delavnika. Na željo nagrajenca se nagrada lahko pošlje po pošti, vendar stroške pošiljanja prevzame nagrajenec. Nagrajenec mora za potrebe pošiljanja nagrade organizatorju poslati naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja. Če nagrajenec teh podatkov ne pošlje v roku sedmih dni od poziva, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

Topolšica, 2. 7. 2019
Terme Topolšica d.d.

Paketi

paketi

Posebna ponudba

Oddih v Savinjski dolini

Napolnite svojo dušo z vikendom oddihom v idilični naravi

Paket BREZ SKRBI

Paket za upokojence BREZ SKRBI, saj za prevoz poskrbimo mi.

Paket družinska pustolovščina

Pustolovščina za celotno družino.

Senior oddih

Posebni popusti za vse upokojence!

Plačaj 4, bivaj 5!

Termalno razvajanje, pri katerem vam eno nočitev PODARIMO!

Namestitve

namestitve

Naše namestitve

Hotel

Zagotavljamo vam udobno bivanje z odličnimi storitvami.

Družinski apartmaji

Izberite udobje štirih zvezdic v srcu narave.