Razkošje kulinaričnih okusov

Kulinarika Terme Topolšica

Zdravo in polno življenje je v veliki meri odvisno od tega, kakšno hrano uživamo.

Zato smo pri nas kulinariki posvetili posebno pozornost. Svoje goste želimo razvajati s široko kulinarično paleto ter ponuditi pester izbor zdravih in okusnih dobrot. Če k temu dodamo še prijeten ambient in kakovost celotne postrežbo, se lahko navadno kosilo spremeni v pravo gastronomsko doživetje. Prav takšno, kakršno sodi k popolnemu in sproščujočemu oddihu. Pa naj gre za kratek obisk, priložnostno slavje ali večdnevno počitnikovanje pri nas.

Kavarne in restavracije Term Topolšica se prilagajajo viziji naših programov. Želimo, da se pri nas počutite prijetno, udobno in da lahko užijete vsak trenutek dneva. Od jutranje kave, okusnega prigrizka po aktivnem dnevu, pa vse do gala večerje in večernega dogajanja v naših kavarnah. Na vsakem koraku vam želimo ponuditi nekaj dobrega.

Nekaj, po čemer si nas boste zapomnili v lepem spominu.

Kontakt & informacije

Naravno zdravilišče Topolšica, d. d.
Topolšica 77
SI-3326 Topolšica

Recepcija: +386 3 896 3 100
Wellness: +386 3 896 3 170
Medicina: +386 3 896 3 132

Kulinarični izbor restavracije Luna

RESTAVRACIJA LUNA – WELLNESS

V svetlem ambientu steklene kupole se na vrhu Wellness centra Zala razprostira čudovita restavracija. Izbrana kulinarična doživetja, bio specialitete in mamljive slaščice bodo pika na i popolnemu dnevu sprostitve in užitkov.

Restavracija z 80 sedeži je tudi odlična gostiteljica zaključenih družb, slikovit ambient z zelenim razgledom in prostorno zunanjo teraso pa v restavracijo privabi tudi nemalo turistov in ljubiteljev izbrane kulinarike. Izbrana kulinarična doživetja, bio specialitete in mamljive slaščice bodo pika na i popolnemu dnevu sprostitve in užitkov.

Jedilni list restavracije Luna [pdf]

Bogata izbira dnevnih menijev

Dnevni meni: 10,90 EUR na osebo
(juha, glavna jed s prilogo, solata in sladica)

Odpiralni čas restavracije Luna:
Nedelja – četrtka od 12.00 do 20.00 ure

petek, sobota od 12.00 do 22.00 ure

Razkošje okusov
Samopostrežna restavracija hotela Vesna

Naša ponudba je preplet gastronomskih specialitet, lokalnih kulinaričnih posebnosti, sezonskih jedi in zdravih wellness dobrot. S ponudbo dveh razkošnih restavracij bomo zagotovo znali zadovoljiti tudi najbolj izbirčne goste.

V restavraciji hotela Vesna boste lahko v samopostrežnem baru sami izbrali svoj meni. Zraven restavracije z 272 sedeži pa vam je na voljo še poseben del z 90 sedeži, ki je lahko namenjen tudi zaključenim družbam.

V restavraciji Wellness centra Luna vas bo najprej navdušil sodoben, svetel ambient s 70 sedeži in slikovit razgled s steklenega paviljona, ki se v poletnem času razširi tudi v razkošno teraso (z dodatnimi 60 sedeži).

V meniju restavracije pa boste našli izjemno bogato ponudbo zdravih in okusnih wellness jedi, ki bodo čudovito dopolnile sproščujoč in zdravilen oddih v Termah Topolšica.

Užitek ob kavi

Nekatere trenutke bi si morali vzeti samo zase. To so lahko trenutki, ko si privoščimo popolno sprostitev telesa in obnovitev notranjih moči ali pa trenutki, ko preprosto uživamo ob vonju sveže kave.

Prijeten ambient Kavarne hotela Vesna vas bo čez dan razvajal z okusnimi napitki in slastnimi prigrizki, zvečer pa vas bo zazibal v ritmu plesne glasbe.

V Kavarni Luna Wellness centra Zala pa bo sproščujoče trenutke ob kavi, čaju, cocktailu ali grenčici polepšal še čudovit razgled nad zeleno dolino.

Dovolite, da tudi običajni trenutki postanejo nekaj posebnega in uživajte v majhnih razvadah življenja.

Posebni trenutki

Nekateri dogodki v našem življenju so tako posebni, da si jih želimo zapomniti za zmeraj. V našem spominu bodo ostali po tem, kako, s kom in kje smo jih preživeli. Zato je prav, da s posebno skrbnostjo izberemo ambient in vse, kar bo spremljalo ta dan.

Pri nas smo se na tako pomembne trenutke dobro pripravili. Organizacijo družabnega dela ob krstu, birmi, obletnicah, jubilejih in drugih pomembnih dogodkih lahko zato zaupate nam in našim kulinaričnim mojstrom, ki bodo na ta dan povabljeno družbo zagotovo pogostili s čim posebnim in nepozabnim.

Za vas bomo poskrbeli z ureditvijo posebnega prostora za zaključene družbe in s pripravo okusnih jedi za izbrane priložnosti.

Poročno slavje

Četudi nekatere besede v življenju izrečemo neštetokrat, si eno zagotovo zapomnimo za zmeraj. Usodni »da« je trenutek, ki ga želimo skrbno spraviti v spomin in na ta dan ni prostora za naključja. Obred, slavje in kulinarika so ključni sestavni deli poročnega dne, zato morajo biti brezhibno načrtovani in izpeljani.

Pri načrtovanju tako pomembnega dne vam lahko pomagamo z ureditvijo popolnega poročnega ambienta za zaključene družbe, vaše goste pa bomo na ta dan razvajali s posebnim poročnim kulinaričnim programom.

Dovolite, da vam pomagamo izpeljati najpopolnejši dan vašega življenja.

Akcijska ponudba

Terme Topolšica
,

PRAZNIČNI POBEG V TERME TOPOLŠICA

AKCIJSKA PONUDBA! Za prvomajske počitnice si privoščite idiličen oddih v osrčju narave.
Savna programi

Savna programi se izvajajo vsak dan!

V Wellness centru Zala od 8. aprila dalje z izkušenimi savna…
Termalni oddih
,

Termalni oddih (4+1 gratis)

Plačajte 4 nočitve, 1 prejmete gratis! Podarimo vam še masažo hrbta ter kavico in tortico za dva!
Spomladanski oddih (3+1)
,

Spomladanski oddih (3+1 gratis)

Plačajte 3 nočitve, 1 prejmete gratis!
imava_rada
,

Paket ljubezni

Akcijska cena paketa za dve osebi z bogatim naborom storitev znaša 266 EUR.
Topolsica-ZV-437
,

Družinski apartmaji****

Idilični apartmaji Terme Topolšica vabijo.