Kulinarika

Terme Topolšica

Kulinarika

RAZVAJAJTE SVOJ IZBRANI OKUS

Kulinarika Terme Topolšica

Odlična kulinarika s sestavinami lokalnega porekla bo razvajala vaš izbrani okus in vas navdala s prijetnimi občutki. V bogatih samopostrežnih zajtrkih, kosilih in večerjah lahko uživate v udobju hotelske restavracije. Za manjše prigrizke, sladke pregrehe in kozarček najljubše pijače poskrbimo v kavarni s prostorno teraso.

RESTAVRACIJA

Hotelska restavracija

V udobju restavracije hotela Vesna so vam na voljo okusni samopostrežni zajtrki, večerje in okusna kosila. Menije sestavljajo tradicionalne dobrote, lokalne kulinarične posebnosti in sezonske jedi.

Zajtrki, kosila in večerje

Restavracija, hotel Vesna
Zajtrk: 7.00-10.00
Kosilo: 12.00-14.00
Večerja: 18.00-20.00

Zajtrk, kosilo in večerja so samopostrežni.

Cena zajtrka: 8 EUR
Cena kosila: 15 EUR
Cena večerje: 15 EUR

Kavarna

Kavarna in slaščičarna

Prijetna kavarna v hotelu ponuja številne aktivnosti in razvajanja. Njena posebnost je svetel in prostoren ambient s panoramsko steno, ki v prostor vnaša toplino in živahnost. Odpira pogled na naravo in veliko teraso, ki je priljubljena točka za druženje in kramljanje.

V kavarni vam je na voljo pestra ponudba izbranih pijač in toplih napitkov. Razvajajo vas okusne tortice, ki se bohotijo v vitrini in čakajo, da jih poskusite – kar vse! Postrežemo vam tudi s toplimi in hladnimi prigrizki ter vas pocrkljamo z vedno slastnim sladoledom. Za piko na i za vas pripravljamo različne kombinacije osvežilnih pijač in izbranih jedi, ki hitro potešijo lakoto!

Praznovanja

Dogodki in praznovanja

Za vas in vaše cenjene goste z veseljem poskrbimo ob dogodkih, praznovanjih, obletnicah in pomembnih življenjskih prelomnicah. Vedno upoštevamo vaše želje, vse od začetne ideje do izvedbe dogodka. Pomagamo vam pri izbiri menija, ambienta in podrobnosti, ki vašemu dogodku dodajo svoj lasten značaj.

Vašo zaključeno družbo udobno namestimo in razvajamo z okusnimi jedmi za izbrane priložnosti. Z veseljem poskrbimo za posebno pogostitev, katere se boste še dolgo spominjali.

Poroka

Poročna slavja

Poročno slavje v osrčju zelene narave ustvarja pravljično vzdušje in nepozabne spomine. Prav vsaka poroka je za nas edinstven dogodek, ki ga ustvarimo po meri in željah bodočih zakoncev. Z veseljem prisluhnemo vašim predlogom in z vami delimo svoje izkušnje. Kulinariko in vinsko spremljavo prilagodimo vašim pričakovanjem in dodamo ščepec lastne čarobnosti. Na vašo željo poskrbimo tudi za okrasitev prostora. Dogodek, ki ga pripravimo je povsem unikaten in zgolj vaš.

Zaupajte nam organizacijo svojega najlepšega dne. Omogočimo vam nepozabno poročno slavje z izbranimi kulinaričnimi specialitetami in poskrbimo, da ta dan za vedno ogreje srca vaših gostov.

Informacije

KULINARIKA

Informacije

Alojz Arnuš, vodja gostinstva

E: alojz.arnus@terme-topolsica.si

T: +386 41 982 302

Paketi

PAKETI

Posebna ponudba

Prvomajski družinski paket

Družinski paket doživetij za celotno družino.

Plačaj 6, bivaj 7!

Termalno razvajanje, pri katerem vam eno nočitev PODARIMO!

Senior oddih

Posebni popusti za vse upokojence!

Plačaj 4, bivaj 5!

Termalno razvajanje, pri katerem vam eno nočitev PODARIMO!

Samoplačniški negovalni program

Odkrijte brezskrbno bivanje s 24-urno oskrbo.

Paket bivanja za goste na fizioterapijah

Združi fizioterapije z bivanjem v hotelu Vesna***.

Namestitve

NAMESTITVE

Naše namestitve

Hotel Vesna

Zagotavljamo vam udobno bivanje z odličnimi storitvami.

Družinski apartmaji

Izberite udobje štirih zvezdic v srcu narave.