Terme Topolšica

Hotel ***

Hotel

Udobno namestitev vam zagotavljamo v dvoposteljnih sobah hotela Vesna***. Prostorne ter lepo urejene in opremljene sobe hotela vam omogočajo prijetno bivanje s čudovitim razgledom na park ali bazene. V vsaki sobi se nahaja TV in telefon. Na voljo je brezplačni Wi-Fi.

 

V sklopu hotelskega kompleksa se nahajata zunanji in notranji vodni park.

 

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi, je danost narave, ki zdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paleto spremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks, ki privablja najrazličnejše obiskovalce. Slednji pri nas najdejo tisto, kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Z visokokakovostno hotelsko in gostinsko ponudbo, številnimi spremljevalnimi dejavnostmi in osebnim pristopom zadovoljimo še tako zahtevnega gosta.

Ali pa nas kontaktirajte

+386 3 896 3 100
rezervacije@terme-topolsica.si

Hotel

Sobe

Sobe

Superior soba z balkonom in pogledom na bazen

Klimatizirano

Superior soba z zakonsko posteljo je sodobno opremljena, z balkonom in pogledom na bazen. Vključeni kopalni plašči.


1
2

Comfort soba z balkonom in pogledom na bazen

Primerno za družine

V dvoposteljni sobi sta na voljo do dve dodatni ležišči. Balkon s pogledom na bazen.


2 + 2
4

Comfort soba s pogledom na park

Primerno za družine

V dvoposteljni sobi sta na voljo do dve dodatni ležišči. Balkon s pogledom na park.


2 + 2
4

Standard soba z balkonom

V dvoposteljni sobi je na voljo eno dodatno ležišče.


2 + 1
3

Standard soba

V dvoposteljni sobi sta na voljo do dve dodatni ležišči.


2 + 2
4

Economy soba

V dvoposteljni sobi sta na voljo do dve dodatni ležišči.


2 + 2
3
Hotel

Storitve

Storitve
bazeni terme topolšica

V Termah Topolšica lahko uživate na 1.760 m² vodnih površin v notranjem in zunanjem vodnem parku. V bazenih se nahaja termalna voda, ki blagodejno vpliva na zdravje.

Notranji bazenski kompleks z zimsko-letnim bazenom

V notranjem bazenskem kompleksu se nahajata pololimpijski bazen in zimsko-letni bazen, katerega polovica je v notranjosti, polovica pa zunaj. V sklopu notranjega bazenskega kompleksa lahko uživate v podvodnih masažah in v masažnih bazenih, za najmlajše pa je tu tudi otroški bazen.

Zunanji bazenski kompleks

Zunanji vodni park poleg bazenskih površin vključuje tudi atraktivne površine, prelivajoče bazene, vodne atrakcije in tobogan. Z lesenim mostičkom je zunanji vodni park povezan z notranjim bazenskim kompleksom. S prikupno tlakovano teraso in urejenimi travnatimi površinami ponuja prijetno vzdušje za popolne termalne užitke.

wellness terme topolšica

Wellness center Zala je sodoben center sprostitve in zdravja, ki vam omogoča edinstvena in nepozabna doživetja. S široko paleto storitev vam omogoča, da vedno izkusite nekaj novega in svojemu telesu privoščite le najboljše počutje.

Očarljivi svet savn

Ljubitelje savnanja bo očaral svet savn z devetimi različnimi savnami (finska, ekstremna finska, zeliščna, bio, solna, parna, blatna, z medom, laconium), ki blagodejno vplivajo na vaše zdravje, sproščajo mišice in pomagajo razstrupljati telo. Poživitveno terapijo boste izkusili v ledeni jami, imunski sistem pa dodatno okrepili s knajpovimi terapijami. Za krepčilen počitek bodo poskrbela udobna počivališča, kjer vam bomo postregli z dišečimi čaji. Med sproščujočimi tretmaji savnanja se lahko razvajate še v whirlpool bazenih, napolnjenih z zdravilno termalno vodo.

Masaže in negovalni programi po vaši meri

Izkušeni strokovnjaki vam bodo vselej na voljo pri izbiri masaže in negovalnega programa. V naši ponudbi boste vedno lahko izbirali med klasičnimi, športnimi, meditativnimi in aromatičnimi tretmaji, ki jih bomo prilagodili vašim željam in pričakovanjem. Z izbrano masažo pa boste lahko ob posebni priložnosti razveselili tudi svoje najdražje.

VIP wellness

Z zasebnimi wellness prostori smo poskrbeli za popolno kombinacijo intimnosti in razkošja. Trenutke sproščanja, ki jih želite posvetiti samo sebi in svojim najbližjim, lahko doživite v treh različicah - rimski, orientalski ali japonski. Vsaka od njih vas razvaja s finsko in parno savno, whirlpool bazenom in udobnimi počivalniki.

Medico wellness

Medico wellness je naša češnjica na vrhu smetane. Namenjen je zaključenim skupinam ter združuje terapije pod vodstvom vrhunskih strokovnjakov. Udeleženci se predajajo zdravilnim učinkom termalne vode, uživajo v fango oblogah, v terapijah z medom in terapijah za dvig imunskega sistema, očiščevalnih pilingih in v kromoterapiji.

fitness terme topolšica

Fitnes obsega vadbeno dvorano s 15 najkakovostnejšimi razgibalnimi orodji in napravami. Namenjen je vadbi rekreativcev, profesionalnih športnikov in športnih ekip.

Gostinske storitve terme topolšica

Poleg sproščujočega oddiha v srcu narave vas v Termah Topolšica razvajamo z odlično kulinariko. V udobju penzionske restavracije lahko uživate v okusnih samopostrežnih zajtrkih in večerjah. Bogata izbira dnevnih kosil in odlične a la carte specialitete so vam na voljo vsak dan v sodobno opremljeni restavraciji Luna s panoramskim razgledom na okolico. V toplih napitkih in sladkih pregrehah ali okusnih prigrizkih lahko uživate v naši prijetni kavarni z veliko in prostorno teraso.

animacije terme topolšica

Skozi vse leto vam zagotavljamo vodeno animacijo, namenjeno vsem starostnim skupinam. Animacijski program obsega številne dejavnosti, kot so športne aktivnosti, zabavne igre za najmlajše in za celotno družino, odkrivanje okolice in bližnjih krajev ter kulturni in izobraževalni program.

Hotel

Prednosti

Prednosti
Wellness center
Kavarna
Zunanji bazen
Animacija
Notranji bazen
Brezplačni WIFI
Restavracija
Brezplačno parkiranje
Hotel

Mnenja

Mnenja
Hotel

Uporabne informacije

Informacije

 24 ur/dan recepcija, vse dni v tednu

 Prijava po 14. uri

 Odjava do 10. ure

 V restavraciji hotela sta zajtrk in večerja samopostrežna.

V restavraciji hotela so na voljo samopostrežna kosila.

 Neomejeno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih, tudi na dan prihoda in odhoda.

  Gostje hotela imajo prost vstop v hotelske savne.

 Wellness center je s hotelom povezan s hodnikom.

Dodatne informacije

V okviru animacije vam ponujamo številna športna, kulturna in sproščujoča doživetja, ki jih prilagodimo glede na vaše želje in pričakovanja.

Posebna ponudba

Morda vas zanima tudi

Ponudba
Namestitve

Ostale namestitve

Namestitve
Družinski apartmaji

Družinski apartmaji

Izberite udobje štirih zvezdic v srcu narave.

poglej nastanitev