Posebne masaže

Masaže

Masaže

MASAŽE

Posebne masaže

Posebne masaže, ki jih izvajamo v Termah Topolšica, učinkovito blažijo stres in sproščajo napetost. So odličen vir uravnoteženja energije in harmonije telesa. Izbirate lahko med različnimi aroma masažami, anticelulitno masažo in masažo po dr. Breussu. Še posebej priljubljena pa je masaža z vulkanskimi kamni, ki bo sprostila vaše mišice in spodbudila prekrvavitev telesa. Prepustite se edinstvenemu razvajanju!

Masaže

POSEBNE MASAŽE

Aroma masaže

Aroma masaža (celotna) je masaža z eteričnimi olji. Učinkovito blaži stres, sprošča napetost v telesu in deluje poživljajoče. Traja 50 minut.

 

Aroma refleksna masaža stopal je masaža refleksnih con z eteričnimi olji na stopalih, ki zagotavlja popolno sprostitev in odpravlja motnje v delovanju notranjih organov. Traja 30 minut.

Masaže

POSEBNE MASAŽE

Masaža z vulkanskimi kamni

Masaža z vulkanskimi kamni je kombinacija toplotne masaže s 54 toplimi vulkanskimi bazaltnimi kamni in 18 hladnimi marmornatimi kamni. Topli kamni telo dodatno ogrejejo in s tem sprostijo mišice ter pasivno povečajo prekrvavitev delov telesa, ki so zaradi težav hladni. Hladni marmornati kamni telo ohladijo in ga spodbudijo k delovanju. Masaža je odličen vir uravnoteženja in popolne harmonije telesa. Traja 90 minut.

masaža po dr. Breussu

Masaže

POSEBNE MASAŽE

Masaža po Dr. Breussu

Masaža po dr. Breussu je nežna in blagodejna oblika masaže hrbtenice. Odpravlja psihične in fizične blokade za boljši pretok energije po telesu. Izvaja se z minimalno količino šentjanževega olja, ki hitro prodira v telo in od znotraj navlaži tkivo ob hrbtenici. Je tehnika rahlega raztezanja hrbtenice in sproščanja obhrbteničnih mišic. Je ena redkih masaž, ki se lahko izvaja tudi ob akutnem stanju hrbtenice. Traja 30 minut.

Cenik

POSEBNE MASAŽE

Cenik

Naziv storitve
Opis
Trajanje
Cena
Aroma masaža (celotna)
Je masaža celega telesa, osnovana na tehnikah klasične masaže. Učinkovito blaži stres, sprošča napetost v telesu in deluje poživitveno.
50 min
47 €
Masaža z vulkanskimi kamni
Je kombinacija toplotne masaže s 54 toplimi vulkanskimi bazaltnimi kamni in 18 hladnimi marmornimi kamni. Vroči kamni telo dodatno ogrejejo in s tem sprostijo mišice ter pasivno povečajo prekrvavitev delov telesa, ki so zaradi težav hladni. Hladni marmorni kamni telo ohladijo in ga vzpodbudijo k delovanju. Vse to pripomore k uravnoteženju in popolni harmoniji telesa.
90 min
69 €
Masaža po dr. Breussu
Nežna in blagodejna oblika masaže hrbtenice. Masaža odpravlja psihične in fizične blokade za boljši pretok energije po telesu. Je ena redkih masaž, ki se lahko izvaja ob akutnem stanju hrbtenice.
30 min
36 €

Informacije

BAZENI IN WELLNESS

Informacije

Odpiralni čas bazenov:

Zimska sezona: 1.11. – 31.3.

8:30-20:00 (nedelja-četrtek)

8:30-21:00 (petek in sobota)

Poletna sezona: 1.4. – 31.10.

8:30-21:00 (ponedeljek-nedelja)

Odpiralni čas savn:

Zimska sezona: 1.11. – 31.3.

14:00-20:00 (nedelja-četrtek)

14:00-21:00 (petek in sobota)

Poletna sezona: 1.4. – 31.10.

14:00-21:00 (ponedeljek-nedelja)

Kontakt:
T: +386 3 8963 100
E: info@terme-topolsica.si

Wellness center Zala in Vodni park Zora sta zaprta.