FIT program - personalizirana rehabilitacija

FIT je pogram personalizirane rehabilitacija za odpravo bolečine in povečanje gibljivosti.

Topolšica

EDINSTVENO DOŽIVETJE

Program, narejen samo za vas

V Termah Topolšica bomo za vas oblikovali individualen in ciljno usmerjen program funkcionalne rehabilitacije. Skupaj z našimi strokovnjaki s področja fizioterapije, manualne terapije in kineziologije bomo na začetnem posvetu s pomočjo diagnostičnih testov našli izvor vaših težav in oblikovali individualen program, ki bo v izbranem obsegu vseboval:

Individalno

FIT PAKET

Povrnite si svoje zdravje

Program FIT obsega 5 individualnih obravnav po 60 minut. Njegov glavni cilj je povrnitev funkcije mišično-skeletnega sistema, ki je zmanjšana zaradi kroničnih bolečin, poškodbe ali operacije. Ob koncu programa boste prejeli fizioterapevtsko poročilo in priporočila z izbranimi vajami za samostojno preventivno aktivnost.

V primeru kroničnih težav vam funkcionalno rehabilitacijo priporočamo na dve leti.

V sklopu programa vas bo fizioterapevt naučil, kako pravilno izvajati vaje v praksi. Za dobro počutje in ohranjanje zdravja bomo v program vključili tudi osnovni, v PLUS paketu pa še nadaljevalni tečaj nordijske hoje.

BONUS!

Topolšica

NAJBOLJ PRILJUBLJENO

Izberi svoj FIT program

Program FIT

630 EUR na osebo
za bivanje od ponedeljka do petka

Program FIT PLUS

1150 EUR na osebo
za 2x bivanje od ponedeljka do petka

Topolšica

posebna ponudba

Ostale informacije

Dodatne ugodnosti

Obvezna doplačila

Informacije

Stokovno mnenje

Strokovno mnenje

»V trenutnem tempu življenja je takšen paket dobrodošel za odklop od naših ritualov in vzpodbuda za spremembo v življenju, izboljšanje funkcije gibalnega sistema, vrnitev v delovno okolje ali športno aktivnost po poškodbi, operaciji, poklicni oz. kronični bolezni. Njegova prednost je, da je splošen, nedefiniran in s tega vidika prilagodljiv vsakemu posamezniku oziroma njegovim težavam.

Prednost programa je individualna obravnava s strani strokovno usposobljenega fizioterapevta, ki z navodili in usmeritvami spremlja napredek od posveta do končne obravnave ter vzpodbuja posameznika k aktivnemu vključevanju v reševanje njegovih težav.«

 

Maja Bric

Maja Bric, vodja fizioterapije

PRVI KORAK DO ZDRAVJA

Prijavite se na e-novice in prejeli boste ekskluzivno e-knjižico FIT paket z osnovami za pravilno gibanje in dolgotrajno ohranjanje gibljivosti.

Pogosta vprašanja in odgovori

  • posvet pri fizioterapevtu
  • fizioterapevtske storitve (manualna terapija, kinezioterapija, protibolečinska terapija, termoterapija, terapija z laserjem, ultrazvokom, magnetoterapija, …) in/ali masaže
  • nordijsko hojo
  • fizioterapevtsko poročilo z navodili in vajami za domov.
Program je namenjen:
  • zdravim osebam, ki si želijo z nasveti in usmeritvami spremeniti svoje vsakdanje navade in
  • osebam po poškodbah gibalnega sistema, operativnih posegih, s kroničnimi bolečinami in boleznimi.
Prvi dan vas v naših prostorih medicine sprejme fizioterapevt, s katerim se pogovorite o vaših težavah in storitvah, ki bi bile najbolj primerne glede na vaše trenutno zdravstveno stanje. Prejmete fizioterapevtski kartonček z razporedom dogovorjenih storitev. Program se izvaja od ponedeljka do petka. Fizioterapevtska obravnava traja strnjeno 60 min (v terminu med 8. in 14. uro). Nordijska hoja in masaže se izvajajo po dogovoru.
Masaže lahko brez doplačila nadomestijo katero izmed fizioterapevtskih storitev ali pa si jih doplačate po veljavnem ceniku.
Z doplačilom je možno koristiti katerokoli izmed storitev iz naše redne ponudbe fizioterapevtskih storitev ali masaž.
Program ne vključuje specialne nevrološke obravnave in storitev negovalnega oddelka.
Informacije

POSLOVNI TURIZEM

Informacije