Preventivni programi

Terme Topolšica

Preventivni

Preventivni programi

Preventivni programi

Investicija v dobro počutje in zdravje vaših zaposlenih je najboljša naložba za uspešno delovanje podjetja. Preventivni program je ena ključnih aktivnosti, s katero se uspešno zmanjšujejo bolniške odsotnosti, hkrati pa povezuje zaposlene in ustvarja pozitivno vzdušje v kolektivu.
Preventivni

Preventivni programi

Strokovni preventivni programi z odličnimi rezultati

V Termah Topolšica vam ponujamo različne fizioterapevtske postopke, masaže ter druge storitve, ki so prilagojene potrebam vaših zaposlenih. Izvajamo jih v obliki 5-dnevnih in 10-dnevnih preventivnih programov. Vsak program je unikaten, naredimo ga po meri naročnika.

Narava

Preventivni programi

Narava, ki zdravi

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža. Zdravilna termalna voda, miren okoliš in čudovita narava so skupaj s spremljajočimi storitvami odlično izhodišče za izboljšanje zdravja, koncentracije in storilnosti vaših zaposlenih.
Pri izvedbi preventivnih programov nas vodi celovit in kakovosten pristop, s katerim za vas ustvarimo najbolj primeren program, ki bo ustrezal vašim kadrom in ne bo motil delovnega procesa.

Izvedba

PREVENTIVNI PROGRAMI

Pri izvedbi preventivnega programa
vam omogočamo:

Kulinarika

PREVENTIVNI PROGRAMI

Kulinarično doživetje

Z izbranimi sestavinami lokalnega porekla bomo razvajali vaše brbončice. Chef kuhinje bo za vaš dogodek pripravil posebne kongresne menije, pri izbiri jedilnika pa bomo upoštevali tudi vaše želje, predloge in morebitne alergijske omejitve. Odmore bomo popestrili z bogato ponudbo coffee breakov in prigrizkov ter vas za piko na i pocrkljali še z zdravim presenečenjem iz kuhinje!

Namestitve

PREVENTIVNI PROGRAMI

Namestitve

Prostorne ter lepo urejene in opremljene sobe v srcu narave vam omogočajo prijetno bivanje s čudovitim pogledom na park ali bazene. V okviru namestitev vam ponujamo nočitev s samopostrežnim zajtrkom in/ali večerjo

V ceno namestitve je vključen tudi neomejen vstop v bazene in savne hotela.

Priporocamo

PREVENTIVNI PROGRAMI

Priporočamo

V času izvajanja preventivnih programov lahko za vas poleg strokovnih predavanj pripravimo tudi različne neformalne dogodke in druženja. Programe za ohranjanje zdravja lahko združite z dih jemajočim team buildingom! Izbirate lahko med številnimi dejavnostmi. Z veseljem bomo prisluhnili vašim predlogom in za vas pripravili po meri krojen team building program.

Reference

TERME TOPOLŠICA

Zaupajo nam

Reference

TERME TOPOLŠICA

Oddaj povpraševanje

Oddajte neobvezujoče povpraševanje in poskrbite za zdravje in dobro počutje vaših zaposlenih.

Pogosta vprašanja in odgovori

Preventivni program je namenjen podjetjem, ki jim je pomembno dobro počutje in zdravje zaposlenih. Zasnovan je namreč tako, da uspešno zmanjšuje bolniške odsotnosti, povezuje zaposlene in ustvarja odlično vzdušje v kolektivu.

Vsak program je narejen v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Po pogovoru z vami oblikujemo program, ki vključuje različne fizioterapevtske postopke, masaže in druge storitve, ki so prilagojene potrebam vaših zaposlenih in blagodejno vplivajo na njiovo zdravje in delovno zmožnost. Program vključuje tudi bivanje, kopanje v zdravilni termalni vodi in savnanje. Po želji v program vključimo tudi različna strokovna predavanja pa tudi teambuildinge.

Običajno s podjetji izvajamo 5-dnevne in 10-dnevne preventivne programe, slednji pa so lahko tudi krajši oz. daljši, odvisno od želja posameznega podjetja.

Za več informacij o programu in rezervacije smo vam na voljo na telefonski številki 03 896 31 00 ali na elektronskem naslovu rezervacije@terme-topolsica.si. Z veseljem vam bomo svetovali o najboljši izbiri za vaše podjetje.

Preventivne programe, ki jih v Termah Topolšica izvajamo, odlikuje osebni pristop in zaprta skupina. Slednje pomeni, da pristopimo do vsakega udeleženca individualno, mu zagotavljamo prilagodljivost programa glede na njegovo zdravstveno stanje in počutje. V delovne skupine, ki jih oblikujemo, so vključeni izključno vaši zaposleni. Naše glavno vodilo je strokovnost – zagotavljamo najboljše strokovne kadre s področja fizioterapije in masaž.

Informacije

POSLOVNI TURIZEM

Informacije