Razvajanje

Bazeni in wellness center

Razvajanje

Termalna doživetja lahko v Termah Topolšica užijete skozi vse leto. Notranje in zunanje vodne površine se razprostirajo na kar 1.760 m². V sončnih žarkih, bogati gostinski ponudbi in pestrem animacijskem programu pa boste uživali na skupno 10.000 m² površine s čudovitim pogledom na zeleno naravo. Odpeljali vas bomo na poučne izlete, vam pomagali raziskati bližnjo okolico ter vas razvajali kot še nikoli! Skupaj bomo ustvarili prijetne spomine, ki jih boste z veseljem hranili v vašem srcu.

 

Topli vrelci, masažne prhe, whrilpooli in prave rimske kopeli ogrejejo še največje zmrzljivce in poskrbijo za kratkočasje v hladnejših dneh. Najmlajši lahko čofotajo v otroškem bazenu, za njihove prve plavalne zamahe pa poskrbimo s tečaji plavanja, katere organiziramo tudi za odrasle.

 

 

V našem sodobnem wellness centru vas bomo razvajali s petzvezdičnimi doživetji, narejenimi po vaši meri. V centru sprostitve in zdravja se boste naužili miru in topline, odprli vaše čute s pomočjo poživljajočih naravnih vonjev ter si vzeli čas zase za sproščanje v savnah, masažah in kozmetičnih storitvah. Na koncu boste okrepili še svoje telo v fitnesu z dih jemajočim panoramskim pogledom na gozd.

 

Razkošje intimnosti lahko užijete v zasebnih wellness prostorih, ki vam pričarajo vzdušje starodavnega Rima, skrivnostnega Orienta in minimalistične japonske kulture. Postrežemo vam s pijačo dobrodošlice in sadnimi prigrizki, vi pa lahko svoje dragocene trenutke prostega časa namenite svojim najdražjim.

 

Cenik

Cenik bazeni in wellness

Prepustite se harmoniji užitkov in wellness doživetij. Naj vas razvajajo topli dotiki tisočerih modrosti narave.

Cenik
Bazeni in wellness

Informacije

Informacije

Odpiralni čas bazenov
PON - SOB | 07:00 - 21:00
NED in PRAZNIKI | 08:00 - 21:00

Odpiralni čas zunanjega vodnega parka Zora
9:00 - 20:00 (poletje)

Svet savn
PON - NED | 11:00 - 22:00

Masaže
PON - NED | 09:00 - 21:00

VIP wellness
PON - NED | 09:00 - 22:00

Fitnes
PON - NED | 9:00 - 22:00

Kontakt
T: +386 3 8963 170
E: wellness@terme-topolsica.si