Razvajanje

Bazeni in Wellness center

Razvajanje

Termalna doživetja lahko v Termah Topolšica užijete skozi vso leto. Notranje in zunanje vodne površine se razprostirajo na kar 1.760 m². V sončnih žarkih, bogati gostinski ponudbi in pestrem animacijskem programu pa boste uživali na skupno 10.000 m² površine s čudovitim pogledom na zeleno naravo. Odpeljali vas bomo na poučne izlete, vam pomagali raziskati bližnjo okolico ter vas razvajali kot še nikoli! Skupaj bomo ustvarili prijetne spomine, ki jih boste z veseljem hranili v vašem srcu.

 

Topli vrelci, masažne prhe, whrilpooli in prave rimske kopeli bodo ogreli še največje zmrzljivce in poskrbeli za kratek čas v hladnejših dneh. Najmlajši bodo lahko čofotali v otroškem bazenu, za njihove prve plavalne zamahe pa bomo poskrbeli tudi s tečaji plavanja, katere organiziramo tudi za odrasle.

 

V našem sodobnem wellness centru vas bomo razvajali s petzvezdičnimi doživetji, narejenimi po vaši meri. V centru sprostitve in zdravja se boste naužili miru in topline, odprli vaše čute s pomočjo poživljajočih naravnih vonjev ter si vzeli čas zase za sproščanje v savnah, masažah in kozmetičnih storitvah. Na koncu boste okrepili še svoje telo v fitnesu z dih jemajočim panoramskim pogledom na gozd.

 

Razkošje intimnosti boste užili v zasebnih wellness prostorih, ki vam pričarajo vzdušje starodavnega Rima, skrivnostnega Orienta in minimalistične japonske kulture. Postregli vam bomo s pijačo dobrodošlice in sadnimi prigrizki, vi pa boste lahko svoje dragocene trenutke prostega časa namenili svojim najdražjim.

 

Vaš izbrani okus bomo razvajali v panoramski restavraciji, kjer vam bomo postregli z lahkimi wellness meniji in izbranimi a la carte specialitetami chefa Luke Božiča.

 

 

Kontakt

Informacije in rezervacije

kontakt

Odpiralni čas Bazeni
PON - SOB | 07:00 - 21:00
NED in PRAZNIKI | 08:00 - 21:00

Odpiralni čas Vodni park Zora
Zunanji vodni park bo odprt ob vročih poletnih dneh.

Odpiralni čas Wellness center
NED - ČET | 09:00 - 22:00
PET - SOB | 09:00 - 23:00

Odpiralni čas Svet savn
NED - ČET | 10.00 - 22:00
PET - SOB | 10.00 - 23:00

Kontakt
T: +386 3 8963 170
E: wellness@terme-topolsica.si

posebna ponudba

Morda vas zanima

Ponudba