Ambulantna fizioterapija

Zdravilišče Topolšica je pravi raj za sprostitev in naravno zdravljenje

Ambulantna fizioterapija

AMBULANTNA FIZIOTERAPIJA

V Termah Topolšica opravljamo storitve ambulantne fizioterapije za lokalno in širše območje. Na ambulantno fizioterapijo se lahko naročite na osnovi delovnega naloga za fizioterapijo, ki ga izda izbrani osebni, nadomestni ali napotni zdravnik. Pri naročanju se upošteva stopnja nujnosti in prednostni kriterij, ki je izpisan na delovnem nalogu za fizioterapijo.

NAROČANJE Z DELOVNIM NALOGOM ZA FIZIOTERAPIJO:

 1. Osebno : od ponedeljka do petka med 8:00 in 13:00 uro.
  Delovni nalog oddajte fizioterapevtki na vratih številka 6. Prejeli boste Vprašalnik za fizioterapevtsko obravnavo, ki ga prosim izpolnite in vrnite.
 2. Po elektronski pošti:
  kopijo delovnega naloga pošljite po elektronski pošti na elektronski naslov fizioterapija.topolsica@gmail.com preko katere boste prejeli nadaljnja navodila. Za uradno potrditev rezerviranega termina morate v petih dneh poslati originalni delovni nalog, sicer vas iz čakalne vrste izbrišemo.
 3. Preko navadne pošte:
  delovni nalog pošljite na naslov: Fizioterapija, Naravno zdravilišče Topolšica d. d., Topolšica 77, 3326 Topolšica. Pripišite vse potrebne podatke (telefonska številka, elektronski naslov), da vas lahko obvestimo o pričetku terapij.

Na vse tri načine si rezervirate termin v čakalnem seznamu.

V primeru, da želite opravljati ambulantno fizioterapijo na delovni nalog med bivanjem v našem zdravilišču, nam pošljite delovni nalog po elektronski pošti ali preko navadne pošte in pripišite, da boste bivali v hotelu. Bivanje si rezervirate, ko Vam določimo datum in Vas obvestimo o pričetku opravljanja fizioterapije.

TRENUTNE ČAKALNE DOBE:

 • HITRO: 69 dni
 • REDNO: 118 dni

Paciente naročamo:

 • od ponedeljka do petka  od 8 do 13 ure.

Odgovorna oseba za vodenje čakalnega seznama:
Dijana STOJIČIĆ, administratorka

ODPIRALNI ČAS AMBULANTNE FIZIOTERAPIJE:

 • ponedeljek – četrtek od 7.00 do 20.00 ure
 • petek od 7.00 do 15.00 ure

DODATNE INFORMACIJE:

ODSOTNOST OD TERAPIJE

V kolikor se dogovorjenega termina ne morete udeležiti, morate svojo odsotnost pisno ali ustno opravičiti v 14 dneh od datuma načrtovane fizioterapevtske obravnave. V tem primeru Vam bomo poiskali ustrezni nadomestni termin. V primeru ustnega opravičila, nam morate podati še pisno opravičilo v treh dneh po preteku 14 dni.

Za upravičeno odsotnost se šteje nepredvidljiv in neodložljiv dogodek (bolezen, smrt v družini, naravna nesreča, ipd.), ki Vam je fizično onemogočil prihod na fizioterapevtsko obravnavo. V primeru opravičenega izostanka Vas bomo uvrstili v čakalni seznam na najbližji prosti termin.

V primeru, da opravičila ne podate, oziroma se odsotnost ne more vrednotiti kot opravičljiva, Vas bomo v skladu s predpisi 15. dan po načrtovanem pregledu izbrisali iz čakalnega seznama za načrtovano fizioterapevtsko obravnavo in o tem napravili zaznamek v zdravstveni dokumentaciji. Delovni nalog bomo vrnili zdravniku.

.

KONTAKTI