Novice

Pomembne informacije glede novih ukrepov z dne 15.10.2020

Pomembne

Datum objave: 16. oktobra 2020

Spoštovani gostje in drugi obiskovalci Term Topolšica,

z dnem 15.10.2020 je vlada sprejela dodatne ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19, kar je med ljudmi povzročilo kar nekaj dodatnih skrbi, predvsem pa vprašanj glede rezervacij, ki jih imajo pri nas. Na tem mestu smo zbrali nekaj pomembnih informacij kar se tiče trenutne situacije v našem resortu.

  • Vsi gostje, ki imate pri nas narejene rezervacije do vključno 15.10.2020 ste pri nas dobrodošli ne glede na to iz katere regije prihajate in v katero regijo potujete.
  • Od 16.10.2020 dalje lahko pri nas opravite rezervacije vsi, ki prihajate iz Savinjske, Goriške, Obalno-kraške ter Primorsko-notranjske regije.
  • Za prehajanje med regijami potrebujete samo našo potrditev rezervacije, ki smo vam jo poslali po mailu ali po pošti.

V Termah Topolšica že od začetka ponovnega odprtja hotela (24.6.2020) izvajamo zelo stroge higiensko – varnostne ukrepe, saj nam je varnost in zdravje naših gostov na prvem mestu. Navodila in priporočila ob obisku našega resorta si lahko preberete tukaj. Ob vseh predpisanih ukrepih, pa smo uvedli še dodatne preventivne ukrepe, saj si želimo, da so vaše počitnice pri nas povsem brezskrbne.

Ob tem bi tudi radi povedali, da je občina Šoštanj varna, z ugodnim epidemiološkim stanjem. Poudarili bi, da bolnišnica Topolšica ne spada pod okrilje Term Topolšica in je popolnoma dislocirana enota. Prav tako je že znano, da bolnišnica Topolšica ne bo postala osrednja COVID bolnišnica.

Bivanje pri nas je tako povsem varno in ni potrebe za kakršne koli skrbi. Če pa imate še kakšno vprašanje glede rezervacij in ostalih informacij smo vam z veseljem na razpolago po telefonu 03 896 31 00 ali po mailu info@terme-topolsica.si.

Želimo vam vse dobro in se kmalu vidimo v Topolšici!

Kolektiv Term Topolšica

Paketi

Posebna ponudba

Paketi
Namestitve

Naše namestitve

Namestitve
Hotel

Hotel

Zagotavljamo vam udobno bivanje z odličnimi storitvami.

poglej nastanitev
Družinski apartmaji

Družinski apartmaji

Izberite udobje štirih zvezdic v srcu narave.

poglej nastanitev