Novice

NOVO: Unikatna miselna igra v Termah Topolšica

NOVO:

Datum objave: 18. maja 2019

Miselna igra = novo življenje manj vrednega lesa

Zavržen les je dobil novo priložnost v obliki ročno izdelanih miselnih iger LUCI in LUC. Izdeluje ju mojster Jani Štiglic, ki pove, da se za izdelavo le-teh namreč ne uporablja namensko posekanega lesa, ampak les, pridobljen s sanitarno sečnjo. Les oreha, ki je bil poškodovan v viharju, les jablane, ki so jo posekali zaradi žleda in les bresta, ki se je stoje posušil tako dobi novo obliko življenja.

Naravno in neponovljivo

Vsaka igra je ročno izdelana iz recikliranega kosa lesa. Je popolnoma unikaten izdelek, saj so na deski ostale poudarjene vse značilnosti »drva« z naravnimi in neponovljivimi oblikami. Plošče so organskih oblik, na primer okroglica bresta, ki ima razpoke ali luknje od škodljivcev, macesnova okroglica s skorjo, iz okroglice izrezano srce. Igra je v celoti obdelana z oljem in primerna za stik z ljudmi in živalmi.

Unikatna miselna igra Luc za enega igralca.

Za enega ali dva igralca

Unikatna lesena igra Luci je miselna igra s čepki za dva igralca. Vsak igralec ima trikotno polje z 21-imi čepki in predalček za odlaganje čepkov. Manjša različica igre Luci je unikatna lesena igra Luc, ki ima prav tako trikotnik z 21-imi čepki, tokrat za enega igralca.

Ime Luci je družini Štiglic zelo posebno in dragoceno. Spominja jih na nekoga, ki žal ni imel priložnosti zaživeti življenja med njimi. S pomočjo teh dveh igre pa je lahko med vsemi nami prav vsak dan.

Tudi embalaža ročno izdelana

Vse igre so pakirane v ročno izdelani kartonski škatli, obloženi z ročno izdelanimi oblanci. Vsaka igra je pod pokrovom opremljena z imenom igre in navodili in prav vsaka igra je edinstvena in neponovljiva.

Urite svoje možgančke!

Izvlečemo katerikoli čepek, da dobimo prazno luknjico. Nato čepke preskakujemo enega čez drugega (vodoravno in poševno) v prazne luknjice. Vsakokrat preskočimo le en čepek. Vsak preskočeni čepek odstranimo v predalček za odlaganje. Igro uspešno zaključimo, če nam na plošči ostane le en čepek. Miselna igra se na prvi pogled zdi enostavnejša, kot je v resnici. Kar nekaj treninga in strategije bo potrebno, da vam bo na plošči naposled ostal le en čepek!

Brezplačen najem

V miselni igri se lahko kadar koli preizkusite v hotelu Term Topolšica. Povprašajte zanjo na recepciji ali v kavarni hotela in si jo izposodite! Če vam bo prirastla k srcu ali pa bi nekomu, ki ima prav posebno mesto v vašem srcu igro radi podarili, jo boste lahko pri nas tudi kupili.

Unikatna miselna igra Luc (1 igralec) = 16 EUR

Unikatna miselna igra Luci (2 igralca) = 29 EUR

 

 

Paketi

Posebna ponudba

Paketi
Namestitve

Naše namestitve

Namestitve
Hotel

Hotel

Zagotavljamo vam udobno bivanje z odličnimi storitvami.

poglej nastanitev
Družinski apartmaji

Družinski apartmaji

Izberite udobje štirih zvezdic v srcu narave.

poglej nastanitev