Novice

Kavarniški večeri v Termah Topolšica

Kavarniški

V Terme Topolšica prihajajo poletni kavarniški večeri, ki bodo potekali vsak dan, od 8.7.2019 do 31.8.2019. Dogodki so brezplačni!

PONEDELJKI, 20.00 – 22.00

Prisluhnite melodijam čudovitemu vokalu in melodijam čarobne flavte! Očarala vas bo Urška Forštnarič, ki prihaja v kavarno hotela Vesna.
Urška je pevka in flavtistka, ki poleg samostojnega nastopanja sodeluje tudi z različnimi zasedbami, s katerimi veliko nastopa v tujini. Za sabo ima dve zgoščenki z etno zasedbo Istranbul, v gypsi swing zasedbi sodeluje z basistom Tadejem Kamplom in kitaristom Igorjem Bezgetom. Izvaja vse od popularne glasbe, hrvaških in angleških melodij, italijanske in nemške skladbe, blizu pa ji je tudi slovenska glasba, saj tako najlažje preda sporočilo, umetniško vrednost in liričnost melodije.

TORKI, 20.00 – 22.00

Torkov poletni večer je kot nalašč za ljubitelje kitarskih zvokov in nepozabnih kitarskih uspešnic. V kavarni hotela Vesna bo navduševal kitarski večer, ki bo postregel z zimzelenimi kitarskimi hiti! Kitarist Franjo Jurovič se nad kitaro navdušuje že od mladih let. Beleži številne izkušnje igranja v rock zasedbah, kitaro poučuje, nastopa pa tudi kot ulični glasbenik. Še posebej rad zaigra za osebe, ki jim v življenju ni najlažje, zato večkrat nastopa za otroke na rehabilitacijskem centru Soča in za brezdomce. Ljubitelji kitarskih zvokov, vabljeni na edinstven kitarski večer!

 

SREDE, 20.00 – 22.00

V kavarno hotela Vesna prihaja glasbena skupina Amabile, ki bo začinila prijeten poletni večer s popularnimi slovenskimi in tujimi komadi. Kot skupina so začele delovati leta 2015, vendar pa je vsaka od deklet z glasbo povezana že od malih nog. Petje popestrijo z različnimi inštrumenti kot so kitara, klavir, violina, flavta in violončelo. Velika ljubezen do glasbe jih motivira, da segajo po popevkah kot tudi po klasični glasbi, veliko pesmi pa si priredijo kar same.

ČETRTKI, 20.00 – 22.00

So vam pri srcu domače viže? Potem ne smete zamuditi Slovenskega večera, kjer bo prostor samo za domače narodnozabavne hite!

PETEK, 20.00 – 22.00

Preizkusite srečo v tomboli in se potegujte za katero izmed privlačnih nagrad, po končanem lovu na srečo pa se zavrtite na plesišču ob večnih uspešnicah!

SOBOTA, 20.00 – 23.00

Razvajajte se z najljubšim koktajlom in uživajte v ritmih popularne glasbe.

 

 

NEDELJA, 20.00 – 23.00

Privoščite si sproščujoč poletni večer ob klavirski spremljavi Georga Krajnca. V kavarni hotela Vesna se bo pianist z dolgoletnimi izkušnjami doma in po svetu predstavil s širokim repertoarjem glasbe. Prisluhnili boste lahko slovenskim evergreenom, popularnim skladbam, jazz standardom, boogie-ju in tudi dalmatinskim hitom.