Novice

Dobrodošli spet v Termah Topolšica!

Dobrodošli

Datum objave: 18. maja 2021

Spoštovani,

z veseljem vas obveščamo, da v Termah Topolšica ponovno obratujemo! Vabimo vas, da nas obiščete in si privoščite sproščujoči oddih v srcu narave.

Rezervirajte na spletu po najugodnejših cenah!

Izbrani termin lahko rezervirate neposredno na naši spletni strani – tukaj. Ne spreglejte tudi naše pestre ponudbe paketov z ugodnimi cenami, najdete jih v rubriki Posebna ponudba.

Na voljo smo vam

Za vse informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu rezervacije@terme-topolsica.si ali na telefonski številki 03 896 31 00. Naša rezervacijska služba bo z veseljem prisluhnila vašim željam in vam pripravila ugodno ponudbo. Na vaše povpraševanje bomo skušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Vljudno vas prosimo za potrpežljivost, saj so naši telefoni trenutno precej obremenjeni. V kolikor imate v danem trenutku težave stopiti v stik z nami preko telefona, nam raje pošljite elektronsko sporočilo, na katerega vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Skrbimo za vašo varnost

S skrbnim upoštevanjem preventivnih ukrepov skrbimo, da bo vaš oddih potekal prijetno in varno.

Kje se lahko razvajate?

V času vašega obiska se lahko razvajate v našem notranje-zunanjem bazenskem kompleksu (poletni vodni park Zora zaradi prenovitvenih del ostaja zaprt), okušate naše dobrote v hotelski restavraciji, uživate v najljubši sladici, prigrizku ali pijači v hotelski kavarni ter se sprostite ob naših velneških storitvah (masaže, nege).

 

Veselimo se vašega obiska!

S spoštovanjem,

Ekipa Term Topolšica

 

Paketi

Posebna ponudba

Paketi
Namestitve

Naše namestitve

Namestitve
Hotel

Hotel

Zagotavljamo vam udobno bivanje z odličnimi storitvami.

poglej nastanitev
Družinski apartmaji

Družinski apartmaji

Izberite udobje štirih zvezdic v srcu narave.

poglej nastanitev