Bioexo – Razstava eksotičnih živali na prostem

Novice

Novice

novice

Bioexo – Razstava eksotičnih živali na prostem

V nam bližnjem Mozirskem gaju bo do 11. do 15. avgusta potekala Največja razstava eksotičnih živali na prostem. Živali si boste lahko ogledali v petih šotorih, največja bosta namenjena kačam in kuščarjem!

Med drugim boste lahko spoznali anakondo, mrežaste pitone, orjaške kopenske želve, eksotične ptice in barvite kuščarje, letošnja novost pa je vodni varan! Nekaterih živali se boste lahko tudi dotaknili, na voljo bodo še delavnice premagovanja strahu, manjkala pa ne bosta niti Veliki srečelov in Lov na zaklad.

Do 8. avgusta na našem Facebook profilu poteka posebna nagradna igra, v kateri se lahko potegujete za eno izmed družinskih vstopnic v Mozirski gaj v času omenjene razstave. Lahko pa se odločite za oddih v Termah Topolšica – povprašajte nas za Paket doživetij ali Savinjsko pustolovščino, v katera so že vključene brezplačne vstopnice za ogled Mozirskega gaja!

Bi imeli tak košček raja samo zase?

Sedaj imate priložnost, da postanete lastnik ali lastnica apartmajske hiške, ki stoji na čudoviti lokaciji, obdana z naravo. Vas zanima več? Oglejte si ponudbo, kjer vas čaka več slik, velikost in cena.

terme-toposica-druzinski-apartmaji