• Poslovni turizem

  Edinstveni dogodki v Termah Topolšica

 • Dogodki, ustvarjeni po vaši meri

  Kongresi, poslovna srečanja, izvirni team building programi

 • Odlična kulinarika na vašem dogodku

  Bogata ponudba kongresnih kosil, odmorov za kavo in prigrizkov

Poslovni turizem Terme Topolšica

Edinstveni poslovni dogodki

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi je danost narave, ki zdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paleto spremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks, ki v goste privablja najrazličnejše obiskovalce ter gosti številne kongrese, poslovna srečanja in team buildinge. Pri nas boste našli tisto, kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka.

Privoščite si odmik od stresnega vsakdana. Izberite Terme Topolšica za svoj poslovni dogodek.

Terme Topolšica

Pri izvedbi poslovnih dogodkov nas vodi celovit in kakovosten pristop, ki nam omogoča, da za vas ustvarimo edinstveno zgodbo, ki bo vam, vašim zaposlenim in vašim poslovnim partnerjem vselej ostala v dobrem spominu. Prav vsak dogodek, ki ga izvajamo je edinstven, pripravljen po meri naročnika in nosi svoj lasten značaj.

Zaupajte nam svoje želje in se prepustite zdravilni termalni vodi, čudoviti naravi in osebnemu pristopu naših zaposlenih.

 Terme Topolšica

Kongresne dvorane

Na voljo so vam tri kongresne dvorane. Kongresna dvorana 1 sprejme do 140 obiskovalcev. Kongresna dvorana 2 in 3 sprejmeta vsaka do 60 obiskovalcev in sta zlahka združeni v eno večjo enoto.

Poleg kongresnih dvoran so vam v vsakem nadstropju hotela na voljo tudi manjši družabni prostori z balkonom in čudovitim razgledom na okolico. Vsak od njih sprejme do 20 ljudi.

Pri izvedbi dogodka vam nudimo:

 • Sodobno multimedijsko opremo, pisarniški material in tehnično pomoč
 • Udobne namestitve z vključenim kopanjem v termalnih bazenih in vstopom v savne
 • Vrhunske wellness storitve, terapije in tretmaje
 • Ustvarjalno in mirno okolje v naravi
 • Odlično kulinariko po priporočilu chefa kuhinje
 • Pestro izbiro dodatnih aktivnosti
 • Ustrežljivo ekipo z osebnim pristopom.

 Terme Topolšica

Kulinarično doživetje

Z izbranimi sestavinami lokalnega porekla bomo razvajali vaše brbončice. Chef kuhinje bo za vaš dogodek pripravil posebne kongresne menije, pri izbiri jedilnika pa bomo upoštevali tudi vaše želje, predloge in morebitne alergijske omejitve. Odmore bomo popestrili z bogato ponudbo coffee breakov in prigrizkov in vas za piko na i pocrkljali še z zdravim presenečenjem iz kuhinje!

Terme Topolšica

Namestitve

Prostorne ter lepo urejene in opremljene sobe v srcu narave vam omogočajo prijetno bivanje s čudovitim pogledom na park ali bazene. V okviru namestitev vam ponujamo nočitev s samopostrežnim zajtrkom in / ali večerjo. V ceno namestitve je vključen neomejen vstop v bazene in savne hotela.

Po želji vam v vaše bivanje vključimo tudi vstop v Wellness center Zala, ki vključuje razvajanje v devetih savnah, knajpovo pot, whirlpoole in udobne prostore za počitek, v katerih vam postrežemo z aromatičnim čajem.

Terme Topolšica

Team building programi

Z edinstveno lokacijo v naravi in pestro ponudbo aktivnosti vam omogočamo, da poskrbite za organizacijo dih jemajočega team buildinga! Slednjega lahko izvajate z lastnimi izvajalci ali pa se odločite za enega izmed naših team building programov. Poleg predlaganih programov lahko izbirate tudi med številnimi drugimi aktivnostmi, ki jih izvajamo, kot so denimo nordijska hoja, pohod po tematski krožni poti po Topolšici z ogledom znamenitosti, vodna aerobika, vodena fitnes vadba, izlet z električnimi kolesi, vodene ture z gorskimi kolesi, ipd.

Z veseljem bomo prisluhnili vašim predlogom in za vas pripravili po meri krojen team building program.

Športni team building

S priznano animacijsko ekipo Beli zajec v naravi za vas pripravimo izvirne športne igre, ki vas bodo kratkočasile in zabavale. Razdeljeni v skupine boste istočasno opravljali naloge na različnih postajah. Posamezne skupine po postajah krožijo, na vsaki postaji pa se udeleženci prepustijo hudomušnim animatorjem, ki zbranim dajejo navodila in jih motivirajo pri izvajanju težavnih nalog.

 Team building Terme Topolšica

Gourmet team building

Pod taktirko chefa kuhinje se boste, razdeljeni v skupine, preizkušali v pripravi različnih specialitet. Da bo naloga še težja, vam chef receptov ne bo izdal, sestavine pa si boste izbrali sami, v lični »trgovini«. Čeprav bo zmagovalec gourmet izziva le ena skupina, bodo v pripravljenih specialitetah in novih kulinaričnih znanjih lahko uživali prav vsi udeleženci!

Team building Terme Topolšica

Wellness team building

V sodobnem in čisto novem medico wellnessu bomo za vas pripravili šest telesu in umu koristnih terapij, ki jih izvajajo usposobljeni terapevti. Udeleženci se tako spoznajo s kromoterapijo, doživijo piling tearpijo, terapijo z medom, terapijo z zdravilnim blatom , terapijo z zdravilno termalno vodo v whirlpoolu in terapijo za dvig imunskega sistema, ki jo zaključijo s poživljajočim in zdravilnim ingverjevim čajem.

Team building Terme Topolšica

Preventivni zdravstveni pregledi

Za zdravje in dobro kondicijo svojih zaposlenih lahko poskrbite z edinstvenimi preventivnimi programi s poudarkom na zdravju hrbtenice ali srca in ožilja. Preventivne preglede izvajamo s priznanimi strokovnjaki in usposobljenim medicinskim osebjem. Po vaši želji program kombiniramo tudi z okusnimi zdravimi meniji.

Preventivni zdravstveni pregled – hrbtenica

Prvi dan – posvet z zdraviliškim zdravnikom, delna ročna masaža za vsakega gosta

Drugi dan – 3 terapije za vsakega gosta, ki jih določi zdraviliški zdravnik po posvetu, predavanje o zdravem življenju in bolečinah v hrbtenici

Tretji dan – 3 terapije za vsakega gosta, ki jih določi zdraviliški zdravnik po posvetu, delna ročna masaža za vsakega gosta

Četrti dan – 3 terapije za vsakega gosta, ki jih določi zdraviliški zdravnik po posvetu, predavanje o zdravem življenjskem slogu in uravnoteženi prehrani

Peti dan – Delna ročna masaža za vsakega gosta

Preventivni zdravstveni pregled – srčno-žilni

S posebnimi metodami (UZ srca, UZ vratnih žil, UZ ven, obremenitveni test, EKG, osnovna preiskava pljučne funkcije, strukturna analiza telesa) ugotavljamo trenutno stanje organizma in njegovo ogroženost, testiranja pa zaključimo s strokovno interpretacijo rezultatov, posvetom z zdravnikom in praktičnim strokovnim predavanjem, s katerim udeleženci izvedo številne nasvete in dobra priporočila za zdrav življenjski slog in izboljšanje stanja.

Za vse informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu events@terme-topolsica.si ali na telefonski številki 03 89 63 100.

Veselimo se vašega obiska!

SPLETNA REZERVACIJA

RECEPCIJA

+386 3 896 3 100

Akcijska ponudba

Terme Topolšica
,

PRAZNIČNI POBEG V TERME TOPOLŠICA

AKCIJSKA PONUDBA! Za prvomajske počitnice si privoščite idiličen oddih v osrčju narave.
Savna programi

Savna programi se izvajajo vsak dan!

V Wellness centru Zala od 8. aprila dalje z izkušenimi savna…
Termalni oddih
,

Termalni oddih (4+1 gratis)

Plačajte 4 nočitve, 1 prejmete gratis! Podarimo vam še masažo hrbta ter kavico in tortico za dva!
Spomladanski oddih (3+1)
,

Spomladanski oddih (3+1 gratis)

Plačajte 3 nočitve, 1 prejmete gratis!
imava_rada
,

Paket ljubezni

Akcijska cena paketa za dve osebi z bogatim naborom storitev znaša 266 EUR.
Topolsica-ZV-437
,

Družinski apartmaji****

Idilični apartmaji Terme Topolšica vabijo.