Hotel Vesna

Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča

Hotel Vesna ***

Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja.

Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar potrebujete za prijetno bivanje (tv, telefon, s hladilnikom ali brez, kopalnica s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, z balkonom ali brez). V sklopu hotelskega kompleksa se nahaja zunanji in notranji vodni park s termalno vodo, ob tem pa vas bodo v hotelu razvajale še finske in infra savne ter turške kopeli.

Hotelski restavraciji s skupno 400 sedeži vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanjae ob pijači ali okusni sladici.

Hotel je odličen gostitelj seminarjev, predavanj in programov za večje družbe, čemur so v hotelu namenjeni seminarska dvorana (do 60 oseb) in več manjših prostorov (do 25 oseb).

SPLETNA REZERVACIJA

RECEPCIJA

+386 3 896 3 100

Koristne informacije

Koristne informacije za goste hotela in apartmajev:

  • Recepcija hotela Vesna je za vas na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.
  • Nastanitev je prvi dan na voljo od 14.00 ure dalje, zadnji dan pa so sobe in apartmaji na voljo do 10.00 ure. Možnost podaljšanja bivanja z doplačilom.
  • V restavraciji hotela Vesna so vsi obroki samopostrežni.
  • Cena bivanja (oz. najema pri apartmajih) vključuje neomejeno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih, tudi prvi dan in na dan odhoda.
  • V hotelu Vesna so finska, turška in infra savna, v katere imajo hotelski in apartmajski gostje brezplačen vstop.
  • Prosimo, da prinesete svoje kopalne brisače.
  • Vsak hotelski ali apartmajski gost ob prvem vstopu v bazen prejme zapestnico. Za zapestnico je potrebna kavcija 10 EUR, ki se zadnji dan ob oddaji zapestnice vrne. Za ključ od omarice v garderobi pa je kavcija 5,00 EUR (se tudi vrne ob vračilu ključa).
  • Sobe v novejšem delu hotela Vesna*** so novejše, modernejša oprema, kopalnica je malo večja, imajo minibar. Vse so z balkonom, pogled na park (vzhodna stran) ali bazene (južna stran). Novejši del hotela je priključek starega, povezana sta s hodnikom. Doplačilo je 10,00 EUR na dan na sobo.
  • Tudi standard sobe so lepe, delno renovirane. Polovica jih je z balkonom (južna stran, pogled na bazene), in polovica brez balkona (severna stran, pogled na gozd). Doplačilo za balkon je 2,00 EUR na dan na sobo.
  • Wellness center Zala je s hotelom Vesna povezan s hodnikom.

Akcijska ponudba

Termalni oddih
,

Termalni oddih (4+1 gratis)

Plačajte 4 nočitve, 1 prejmete gratis! Podarimo vam še masažo hrbta ter kavico in tortico za dva!
Spomladanski oddih (3+1)
,

Spomladanski oddih (3+1 gratis)

Plačajte 3 nočitve, 1 prejmete gratis!
imava_rada
,

Paket ljubezni

Akcijska cena paketa za dve osebi z bogatim naborom storitev znaša 266 EUR.
Savna show

Savna show v Wellness centru Zala

Vabljeni v soboto, 30. marca, v Wellness Zala!
Topolsica-ZV-437
,

Družinski apartmaji****

Idilični apartmaji Terme Topolšica vabijo.
osnovna-maderoterapija-2018
,

Maderoterapija

Maderoterapija – 100% naravna anticelulita masaža z valjčki.