Samoplačniški center

Terme Topolšica

Medicina

SPROSTITEV IN NARAVNO ZDRAVLJENJE

Samoplačniški center Terme Topolšica

Samoplačniški center v Termah Topolšica predstavlja zdravstveno ustanovo, specializirano za fizikalno in rehabilitacijsko medicino ter kakovostno zdravstveno oskrbo. Center ponuja širok spekter storitev, namenjenih tako rehabilitaciji kot tudi sprostitvi in ohranjanju dobrega počutja.

Storitve

MEDICINA

Ponudba storitev samoplačniškega centra

Preventivni

Fizioterapija

Fizioterapevtske obravnave

V centru izvajajo napredne fizioterapevtske obravnave, ki so prilagojene posameznim potrebam pacientov. Visoko usposobljeni fizioterapevti skrbijo za celovito rehabilitacijo po poškodbah, operacijah ali pri kroničnih težavah.

Narava

FIZIOTERAPIJA​

Terapije in kineziologija

Poleg tega nudijo tudi delovne terapije in kineziologije, ki pomagajo pri izboljšanju funkcionalnih sposobnosti in kvalitete življenja.

Delovne terapije
Kineziologija
Preventivni

POSVETOVALNICE

Zdravstvene posvetovalnice

Specialisti v centru so izkušeni zdravniki s področij ortopedije, nevrologije in fizikalne in rehabilitacijske medicine, ki omogočajo celostno obravnavo pacientov. Sodelujejo z bolnišnicami in ustanovami z dolgoletno tradicijo (UKC Maribor, UKC Ljubljana, Ortopedska bolnišnica Valdoltra, SB Celje in SB Slovenj Gradec), kar zagotavlja vrhunsko strokovnost in zdravstveno varnost.

Preventivni

BODI FIT

FIT program

Posebej ponosni smo na naš FIT program, ki vključuje 5- ali 10-dnevno bivanje v hotelu Vesna, 1 uro fizioterapevtske obravnave dnevno ter številne dodatne aktivnosti za izboljšanje vašega počutja in zdravja. Naš cilj je hitro in učinkovito izboljšanje zdravstvenega stanja ter kakovosti življenja naših pacientov.

Narava

Storitve

Masaže in kozmetične storitve

Za obiskovalce je na voljo tudi ponudba različnih masaž, kozmetičnih storitev, pedikure in manikure, ki dopolnjujejo celostno zdravljenje in omogočajo popolno sprostitev.

Pedikura Terme Topolšica
Medicina

PAKETI

Posebni samoplačniški paketi

Reference

TERME TOPOLŠICA

Zaupajo nam

Zahvaljujoč sodelovanju z različnimi zavarovalnicami, kot so Vzajemna, Sava, Vita, Triglav in Generali, je dostop do storitev še bolj enostaven in dostopen.

Informacije

Samoplačniški center

Informacije