Rehabilitacija oseb z fibromialgijo

V Naravnem zdravilišču Topolšica se zavedamo, kako težko je življenje s kronično bolečino in utrujenostjo, ter še številnimi drugimi možnimi simptomi fibromialgije ( jutranja okorelost, občutljivost na mraz, boleče točke v mišicah, nespečnost, glavoboli, motnje spomina, koncentracije, občutek oteklih, mrzlih rok in nog, bolečine v trebuhu, motnjame prebave, pogosto in pekoče uriniranje, suhost sluznic, prestrašenost, depresija).

Zavedamo se, da je pri fibromialgiji potrebno dobro vodeno zdravljenje z zdravili, ki ga je treba kombinirati z gibanjem ( hojo, razteznimi vajami, vajami za moč ), pregrevanjem, sprostitvenimi in motivacijskimi tehnikami.

Strokovno fizioterapevtsko obravnavo lahko opravite tudi preko Delovnega naloga, ki Vam ga napiše osebni zdravnik. Najmanj 45 dni prej preden boste bivali v Termah Topolšica, nam pošljite Delovni nalog na katerega s svinčnikom pripišite številko Vašega mobitela in termin v katerem ste si rezervirali hotel Vesna. Vnesli Vas bomo v čakalno knjigo in Vam sporočili možen termin terapij.