Terme Topolšica

Zabavni glasbeni večer z Boštjanom Dermolom

Zabavni glasbeni večer z Boštjanom Dermolom bo popestril sobotno dogajanje v Termah Topolšica in vas očaral z ritmi popularne glasbe.

Dogodki

Datum

Feb 15 2020

Ura

20:00 - 22:00

The event is finished.

Preživite sobotni večer v ritmih popularne glasbe, ki jih bo za vas izvajal Boštjan Dermol! Boštjan pravi, da je glasba njegovo življenje, ga izpopolni, mu da zagon, energijo, motivacijo. Zelo rad komponira in deli svoja čustva, sanje, misli ter občutke z drugimi. Največji izziv mu predstavlja napisati nekaj novega, nekaj svežega. Izvajati glasbo je zanj največji ter hkrati najlepši občutek, še posebej takrat, ko občuti povezanost s publiko, ki mu vrača energijo, ki jo sam oz. z bendom vloži v nastop.

Igral je v različnih sestavih, najprej v ansamblu Šaleški fantje, nato pri Slovenskem expressu, nekaj let pa je bil tudi član ansambla Juhej, s katerim so prepotovali velik del Evrope, igrali pa so tudi na velikih oktoberfestih v Ameriki. Pri nastopih v tujini je kot substitut pomagal mnogim zasedbam, pel kot gost na koncertih različnih orkestrov, sodeloval tudi na več festivalih. Kot svoj največji uspeh izpostavlja zelo uspešen izplen v finalni oddaji Orion 2002, kjer je dobil nagrado za najbolj perspektivnega pevca, hkrati pa je njegova avtorska pesem dobila prvo nagrado strokovne komisije.

Ne spreglejte

Posebna ponudba

Ponudba
Namestitve

Naše namestitve

Namestitve
Hotel

Hotel

Zagotavljamo vam udobno bivanje z odličnimi storitvami.

poglej nastanitev
Družinski apartmaji

Družinski apartmaji

Izberite udobje štirih zvezdic v srcu narave.

poglej nastanitev