Terapevtsko wellness doživetje

Medico wellness

Medico
Medico wellness
Medico wellness

KROMOTERAPIJA

Je terapija z barvo in svetlobo, ki v telesu ustvari energetsko ravnovesje. Izvaja se v posebni sobi, kjer se avtomatsko menjuje spekter barv. Na sproščanje telesa in duha blagodejno vpliva vodena meditacija ob meditativni glasbi.

 

PILING

Je popolnoma naraven način čiščenja telesa, ki se izvaja v individualnih komorah. Telo namažete s kristalno morsko soljo, nato pa ležite na ogrevanem fotelju in se prepustite zdravilnemu učinku pilinga. Piling za telo je idealen za razstrupljanje organizma.

 

TERAPIJA Z ZDRAVILNIM BLATOM

Telo oskrbi z minerali in drugimi zdravilnimi snovmi. Utrujenemu organizmu omogoča maksimalno okrepitev in dobro počutje. Med terapijo ležite na ogrevanem fotelju in se prepustite zdravilnemu učinku blatne obloge.

TERAPIJA Z MEDOM

Ima zdravilno in mehčalno moč. Vsebuje minerale, vitamine in aminokisline, ki čistijo kožo in jo ščitijo pred bakterijami. Pomirja razdraženo kožo. Med terapijo počivate na ogrevanem fotelju, medtem ko terapija z medom učinkuje.

 

WHIRLPOOL

Omogoča terapijo z edinstveno kombinacijo termalne vode, toplote in vrtinčenja z učinkom masaže. Vsak udeleženec ima svoj sedež, na katerem mu mehurčki termalne vode masirajo stopala, noge in hrbtenico.

 

DVIG IMUNSKEGA SISTEMA

Dosežemo ga s terapijo na veliki ogrevani klopci, kjer se pregreva celotno telo. S tem dosežemo izboljšanje cirkulacije in metabolizma. Postrežemo vam z ingverjevim čajem in doma pripravljenimi ingverjevimi piškotki. S tem antioksidantom zdravimo vnetja, slabost, izboljšamo prebavo, delovanje srca ter povečamo izločanje sokov in encimov v želodec.

Medico wellness
Medico wellness
Poslovni turizem

Informacije

Informacije

Sabina Melanšek, event manager

E: sabina.melansek@terme-topolsica.si

T: 03 89 63 106