Facebook

Povpraševanje / Rezervacija

Prihod:       Nočitev:   Odrasli:   Otroci:  

Bazeni

Pri nas so termalna doživetja vse leto na dosegu roke. Vodne površine se razprostirajo na 1.760 m², sončne žarke in gostinsko ponudbo parka pa lahko obiskovalci užijejo na kar 10.000 m² površine.

Notranji bazenski kompleks

V osrčju hotela Vesna se odpira mesto vodnih atrakcij za vso družino. Topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, whirlpool in prave rimske kopeli zagotavljajo, da vam pri nas tudi pozimi ne bo dolgčas.

V hotelu Vesna imamo notranji pol olimpijski bazen (temperatura cc. 29°C) in zimsko-letni bazen, katerega je pol notri in pol zunaj (temperatura od 30°C do 36°C) s podvodnimi masažami ter whirlpooli. Notri je tudi otroški bazen. Temperatura vode v Vodnem parku Zora, ki obratuje v poletni sezoni, je temperatura vode do 30 °C.

Vodni park Zora

Zunanji vodni park svoje vodne vragolije za obiskovalce odpre, ko prvi topli žarki sonca posijejo v dolino. Atraktivne termalne vodne površine, prelivajoči se bazeni, vodne atrakcije, tobogani in bogat gostinski program ustvarjajo pravo mesto vodnih doživetij. Prikupna tlakovana terasa in lepo urejene travnate površine ustvarjajo prijetno okolje za popolne termalne užitke. Lesen mostiček pa povezuje oba dela ter obiskovalce vodi od notranjega do zunanjega bazenskega kompleksa.    

 

Odpiralni čas bazenov:

Ponedeljek - četrtek    6.00 do 21.00
petek in sobota           6.00 do 22.00
nedelja in prazniki        8.00 do 21.00

Odpiralni čas vodnega parka Zora

  • Vodni park zora je odprt od 10.00 do 19.00 ure.

Odpiralni čas savne v hotelu Vesna:

Savne so odprte vsak dan od 10 ure dalje.