Facebook

Povpraševanje / Rezervacija

Prihod:       Nočitev:   Odrasli:   Otroci:  

Poletni detox

wellness

ANTICELULITNI DETOX


Poseben program boja proti celulitu s pilingom, masažo, oblogo za boljši tonus kože ter inovativnim postopkom lipo – detox.

 1. Anticelulitna ročna masaža – delna
  Masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer se pojavlja celulit in se ne izvaja po celem telesu. Aktivira se delovanje limfe in s tem odvajanje strupov iz telesa, ter tako zmanjša celulit.
  (Čas trajanja: 20 min) ; Cena: 15 €

 2. Piling celega telesa in anticelulitna masaža
  Piling poskrbi za odstranitev »starih« celic kože, za mehko in gladko kožo. Nato naredimo masažo problematičnih delov telesa z anticelulitnim gelom, ki vsebuje eterična olja kave, pomaranče in cimeta.
  (Čas trajanja: 60min) ; Cena: 35 €

 3. Masaža telesa z anticelulitnimi kremami in wrapping telesa
  Z masažo dosežemo prekrvavitev, odvajanje toksinov, pospeši se razgradnja maščob v celicah podkožja, po masaži sledi povijanje s specialno folijo.
  (Čas trajanja: 60min) ; Cena: 35 €

 4. Obloga telesa proti celulitu ali za tonus kože
  Toplotna obloga z algami proti celulitu, ki pomaga proti boju s prostimi radikali  v telesu. Pomaga pri razstrupljanju, zniževanju telesne teže, proti vnetjem tkiva, deluje na kožo pomlajevalno in zmanjšuje videz pomarančne kože.
  (Čas trajanja: 40min) ; Cena: 28 €

 5. Lipo detox
  Poseben inovativen postopek kozmetike Afrodita s katerim v samo štirih korakih temeljito preoblikujemo telo in opazno omilimo izgled značilne »pomarančne kože«.
  (Čas trajanja: 70min) ; Cena: 48 €

Program prilagodimo vsaki stranki posebej.Za željen učinek je potrebna kombinacija vsaj 3-6 obiskov, vsak drugi dan. Prav tako, pred ali po tretmaju, priporočamo obisk  SAVNE,  kot intenzivni trening ožilja in čiščenje telesa s povečanim potenjem in FITNESA, ki  omogoča vzdrževanje čvrstih mišic in ne dopušča razvoja celulita.

Ob nakupu, vsaj treh tretmajev (od 2 do 5), vam priznamo poseben 20% popust, en obisk savne in fitnesa pa je BREZPLAČEN.

 

Informacije in rezervacije:

T.: 03 896 31 70
E.: wellness.zala@t-topolsica.si