Facebook

Povpraševanje / Rezervacija

Prihod:       Nočitev:   Odrasli:   Otroci:  

Ponudba meseca marca

wellness

Spoštovani gostje!

Za vas smo pripravili posebno ponudbo
ki traja od 2.3.2015 do 31.3.2015 v našem Wellness centru Zala

 • MASAŽA ZA UM IN TELO Z OLJEM SLADKE POMARANČE – eterično olje
  POMARANČE spodbuja delovanje limfnega sistema in pospešuje razstrupljanje kože. Na splošno izboljša počutje in deluje sproščujoče. Naši izkušeni terapevti pa bodo poskrbeli za boljše počutje, prekrvavitev telesa in sprostitev vaših mišičnih napetosti.
  (Čas trajanja: 50min)
  Redna cena: 40€ Akcijska cena: 35€
 • HYALURON NEGA OBRAZA ZA GLOBINSKO HIDRATACIJO KOŽE
  Nega temelji na revolucionarni patentirani obliki 100% naravne hialuronske kisline. Le ta zaradi nizke molekulske mase prodre v globlje plasti kože in s tem spodbudi nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva pomembna proteina v koži: elastin in kolagen. Koža postane mladostna, vitalna, gladka, žametno mehka in sveža. Nega je namenjena vsem tipom kože.
  (Čas trajanja: 60min)
  Redna cena: 41€ Akcijska cena: 36€
 • SOLNI PILING IN OBLOGA TELESA Z MORSKIMI ALGAMI – vsebuje 100% čiste kristale soli iz Mrtvega morja, ki odluščijo odmrle celice povrhnjice ter kožo oskrbijo z vrsto prepotrebnih mineralov. Po pilingu je koža temeljito očiščena, osupljivo mehka in gladka, bistveno bolj čvrsta ter odlično pripravljena na nadaljno nego. Morske alge pa vsebujejo velike količine aminokislin, mineralnih snovi ter vitaminov. Z njimi si koža postane elastična in napeta. Ker pa alge ob nanosu ne ostanejo le na koži, temveč skoznjo pronicajo v telo, takšna obloga hkrati pomaga lajšati kronični revmatizem, izboljšati presnovo, krepiti odpornost telesa ter spodbuditi detoksifikacijo.
  (Čas trajanja: 80min)
  Redna cena: 55€ Akcijska cena: 44€
 • VIP ZASEBNI WELLNESS (ponedeljek-četrtek) - Zasebni sprostitveni prostori nudijo popolno kombinacijo intimnosti in razkošja. VIP ZASEBNI WELLNESS vam nudi: savne,(finska-turška), whirpool s termalno vodo. Cena poleg najema, zajema še penino, sok, mineralno vodo ter sveže in suho sadje.
  (Čas trajanja: 3 ure)
  Redna cena: 80€ Akcijska cena: 60€


Informacije in rezervacije:


T.: 03 896 31 70
E.: wellness.zala@t-topolsica.si

Odpiralni časi:

Wellness Zala:

 • Nedelja - četrtek od 9 do 22 ure
 • Petek, Sobota od 9 do 23 ure

 
Svet savn:

 • Nedelja - četrtek od 10 do 22 ure
 • Petek, Sobota od 10 do 23 ure